Naar ontspanning & vertrouwen

Moeder worden vanuit liefdevolle verbinding ~ met jezelf en je kindje

Zwanger op een roze wolk? Soms loopt het anders

Samen genieten op de roze zwangerschapswolk, je kindje een dróómstart geven waarbij het zich lekker voelt en zich fijn voelt bij jou: er is niets dat je liever wilt!
Maar soms het loopt anders. Dan is het naast de blijdschap over je zwangerschap óók (even) moeilijk. En ervaar je weinig ruimte om – samen met je kindje – te genieten en om vol vertrouwen en stralend zwanger te zijn. Hoe kom je tóch ook daar – ook wanneer je tijdens je zwangerschap te maken hebt met:

9

Stress, onrust en onzekerheid

Zwanger zijn in een wereld vol veranderingen, diepe twijfel of  je een goede moeder kunt zijn, onrust in je relatie of uitdagingen op je werk – hoe vind je rust en vertrouwen? Hoe maak je ruimte voor verbinding?

9

Verlies tijdens een vorige zwangerschap

Een miskraam of stilgeboren kindje tijdens een vorige zwangerschap.
Hoe kun je opnieuw vertrouwen? Op jezelf en op het leven?
Hoe maak je plek voor dít nieuwe leven? In je lijf en in je hart?

9

Ziekte of verlies van een naaste

Tijdens je zwangerschap blijk jij of een naaste (ernstig) ziek te zijn. Een dierbare komt te overlijden. Je aandacht is dáár; emotioneel ben je al ‘bezet’. Hoe kun je toch óók beschikbaar zijn voor het kindje in je buik?

9

Trauma en bovenkomende herinneringen

Een eerdere bevalling is traumatisch verlopen, je hebt (seksueel) trauma opgelopen in je jeugd – tijdens je zwangerschap en richting de bevalling komen herinneringen boven. Hoe ga je hiermee om?

Trots genieten vol vertrouwen – het kan!

‘Ik durf weer te vertrouwen Willemijn. Ik ben zó blij. Dat ik kan genieten ook. Dank je wel. Voor je gevoeligheid, je liefde, je vertrouwen in mij. Voor álles!’.
Met liefde in mijn hart kijk ik in de dankbare ogen van de zwangere vrouw voor me. ‘Hoe gaat het écht met je?’, had ik haar tijdens onze eerste kennismaking gevraagd. Er speelde voelbaar (veel) meer achter haar verhullende glimlach.
En inderdaad – haar dagen en (slapeloze) nachten bleken grotendeels gevuld met onzekerheid, verdriet, herinneringen, angst: met eindeloos gepieker.
En hoe graag ze ook wilde, hoe hard ze ook haar best deed – genieten en vertrouwen lukte eigenlijk niet. En daar voelde ze zich schuldig over.

Gelukkig bleken mijn aanwezigheid en zachte uitnodiging haar genoeg veiligheid te bieden om zich gedurende de sessies meer en meer te openen.
Eerder opgedane pijn van het verlies van een kindje tijdens haar vorige zwangerschap kon een plek krijgen en ze bouwde weer vertrouwen op.
Vertrouwen in haar lijf, haar vrouwelijke wijsheid en haar intuïtie – in het leven ook.
Door haar liefdevol, geduldig en helder te begeleiden naar rust, vertrouwen en verbinding, naar bekrachtiging, maakten we de weg vrij voor een gezonde start samen met haar kind. Naar weer trots genieten ook. Een prachtig proces.
Dit is ook voor jou mogelijk, voor jullie – welkom!

“Een gezonde landing, een vrije levensstart – in eigen lijf, het leven én bij de moeder, de ouders ~
warm, geborgen en gezond. Ik gun het élk kind, elke ouder en draag er vol liefde aan bij!”

Ook ik heb zwanger voor uitdagingen gestaan

Niet alleen in mijn praktijk maak ik mee dat de weg soms behoorlijk pittig kan zijn wanneer je zwanger bent en het niet eenvoudig is – in het leven, in jou.
Ook tijdens mijn eigen zwangerschappen heb ik voor stevige uitdagingen gestaan, zeker toen ik zwanger was van onze jongste dochter: mijn partner en ik kwamen in zwaar weer in onze relatie, ik was vreselijk moe van de pijn in mijn lichaam door bekkeninstabiliteit in combinatie met de zorg voor de al ronddartelende dreumes en peuter en ik had enorme angst voor de tweede keizersnede nadat ik de eerste als zeer traumatisch had ervaren – alles wat er speelde en wat ik voelde had grote invloed op me.
Daardoor was ik er vaak niet écht – want hoe blij, trots en dankbaar ik ook was dat ik (weer) moeder mocht worden, door alles dat mij overspoelde leefde ik meer in mijn eentje in onzekerheid en angst in mijn hoofd dan samen met mijn kindje in liefde, vertrouwen en verbinding in mijn lijf.
Terugkijkend had ik mijzelf én mijn (toen nog ongeboren) kinderen met heel mijn hart de begeleiding gegund die ik nu mag en kan bieden. Zodat ik mijzelf prettiger had gevoeld én ik van daaruit bewuster om had kunnen gaan met mijn zwangerschap, met de verbinding met mijn kindje. Met bewust aanwezig zijn, ook toen dat een uitdaging was – dé gezonde basis voor elk kind.
Ik ben dan ook diep dankbaar dat ik nu bij kan dragen aan een liefdevolle, zachte en gezonde levensstart in verbinding voor de kinderen en hun ouders van nu.
Juist ook wanneer het (even) niet eenvoudig is – ik ontmoet jullie graag!

Rust, vertrouwen en verbinding ~ samen ontspannen zwanger zijn!

Geborgenheid en ruimte

Samen geven we jouw gevoelens liefdevol een plek. Dit brengt rust, veiligheid en geborgenheid – dé basis om ruimte te maken voor het nieuwe leven in je.

Ontspanning en (zelf)vertrouwen

Je lijf en gedachten zijn weer ontspannen
en stap voor stap hervind je vertrouwen:
in jezelf, in het leven, in een goede afloop.

 

Stralend genieten - samen!

Genieten van deze bijzondere tijd, je zwangere lijf, het kindje in je buik. Samen met je kindje (en partner) vanuit bewust contact – vanuit verbinding!

Ervaringen van mijn klanten

Bij 4,5 maand zwangerschap verloor ik mijn dochtertje. Toen ik daarna zwanger werd van mijn zoontje voelde ik me vaak kwetsbaar en bang. Bang dat dit kindje ook dood zou gaan, dat ik hem niet zou zien opgroeien, dat ik hem niet zou kunnen beschermen. 
Het betekende heel veel voor me dat er bij jou altijd ruimte was voor mijn kwetsbaarheid. Door stil te staan bij contact maken met mezelf en mijn baby kon ik langzaam maar zeker weer vertrouwen krijgen in mijn lichaam en in een goede afloop van de zwangerschap. Ik durfde me lang niet voor te stellen dat ons zoontje echt deel uit zou maken van ons leven omdat ik bang was dat ik weer afscheid zou moeten nemen van dat beeld. Uiteindelijk heb ik mijn zoon op een mooie en liefdevolle manier op de wereld kunnen zetten. 
 
Dankjewel voor alles; voor je gevoeligheid, voor je vertrouwen in mij, voor de liefdevolle energie waarmee je alles doet en waarmee je iedereen omringt.
Jij en je begeleiding hebben een belangrijk deel uitgemaakt van mijn rouw- en herstelproces.
Irene

Daags nadat ik ontdekte dat ik zwanger was van ons tweede kindje kreeg ik te maken met een immens verlies. Ik was in shock, kwam in diepe rouw en maakte mij zorgen om het kleine mensje in mijn buik.
Ik kwam bij Willemijn en vanaf moment 1 voelde ik me veilig bij en verbonden met haar. Ze is waanzinnig empatisch, kalm en ziet je echt.
Na de energetische massage sliep en voelde ik me zoveel beter.
Ik kan niet zo goed in woorden vatten wat er gebeurde, maar ik voelde me heel geborgen en al na de eerste sessie veel lichter. Mijn kindje kroop/buitelde tijdens de sessie in mijn buik steeds zo dicht mogelijk naar haar handen toe, dus ook met haar maakte ze heel diep contact.
Ik leerde van Willemijn dat alles er mag zijn, inclusief grote emoties zoals rouw en hoe ik me telkens weer en meer bewust kan zijn van mijn eigen energie en kracht en daarvoor goed te zorgen.
Een voorbereiding van onschatbare waarde op de bevalling van onze práchtige dochter.
Pauline

Volg deze stappen om met mij samen te werken:

Je wilt niets liever dan ontspannen zwanger zijn – rust en vertrouwen ervaren samen met je kindje. En het liefst ook nog genieten natuurlijk!
Daar gaan we samen voor zorgen. Hoe? Door stapje voor stapje verbinding te maken. Met jezelf en van daaruit met je kindje.
Volg onderstaande stappen en wij ontmoeten elkaar heel binnenkort:
Ten eerste: doe wat bij jou past – eerst telefonisch kennismaken, een kennismakingssessie ervaren of je direct aanmelden voor het persoonlijke traject op maat.
Vervolgens: laat mij je interesse weten via het contactformulier óf door mij te bellen of een Whatsappje te sturen.
Tot slot: verheug je op onze afspraak – vanaf nu kijk ik met je mee waar jij dat wilt en gaat het écht anders worden. Ik kijk naar je uit!

Ervaringen van mijn klanten

Aan het einde van mijn ontspannen zwangerschap  voelde ik onrust die ik maar moeilijk kon verklaren. Naar mijn idee had ik alle trauma’s van mijn eerdere zwangerschappen en bevallingen verwerkt en was ik voorbereid op alles wat ging komen. Toch zei mijn lichaam iets anders.
Ik nam contact op met Willemijn. Zodra ik in contact ben met Willemijn lijkt het alsof er deurtjes opengaan. Alsof het lijntje naar dat wat er wringt in mij ineens zichtbaar wordt.
Ik doe mijn verhaal terwijl Willemijn luistert, voelt, samenvat en ik tot de inzichten kom die ik nodig heb om verder te kunnen. Het bleek dat het om mij ging, om wat er in mij mocht veranderen zodat ik de bevalling anders kon gaan ervaren. Het ging niet om de omgeving of de mensen om mij heen, waar ik van overtuigd was. Het ging om de liefde voor mezelf, het vertrouwen in mijzelf en de keuzes die ik maak met die wetenschap.
Gedurende de bevalling heeft dit mij geholpen om elke keer opnieuw terug te keren naar binnen. Elke  keer opnieuw te voelen, te ademen én weer een nieuwe bewuste keuze te maken vanuit mijn gevoel.
Deborah

Ik kwam bij Willemijn, zwanger en in shock en diepe rouw.
Vanaf moment 1 voelde ik me veilig bij en verbonden met haar. Willemijn is waanzinnig empatisch, kalm en ziet je echt. En ze maakt ook echt op diep niveau verbinding met je kindje! Het werd een voorbereiding van onschatbare waarde op de bevalling van onze práchtige dochter.

Pauline

Já! Ik wil niets liever dan ontspannen genieten van mijn zwangerschap

Vol vertrouwen – samen met mijn kind