Zwanger & Bevallen

Samen naar rust, vertrouwen en verbinding

Zwanger & Bevallen – de mogelijkheden

Je bent zwanger – gefeliciteerd! Samen leggen jullie, sinds de conceptie, een magische, bijzondere reis af – je kindje zelfs ín jou!

En of je zwangerschap nou op rolletjes loopt óf dat je zwanger voor stevige uitdagingen staat, soms is het fijn om begeleiding of ondersteuning
te krijgen tijdens je zwangerschap of richting je (nog uitblijvende) bevalling. Om (meer) rust te ervaren, vertrouwen, bewuste verbinding.
Kracht en veerkracht ook!

Ik ben Willemijn en in mijn praktijk in Naarden en op afstand begeleid ik (nog ongeboren) kinderen en hun ouders rondom kinderwens, zwangerschap,
geboorte en gezondheid. Want een gezonde levensstart, zelf en samen, is heerlijk en van zó groot belang voor elk kind, voor ieder mens, voor iedere moeder.
En bovendien: je (weer) ontspannen, lekker in je vel en vol vertrouwen voelen – dat wil toch iedereen heel graag? 

Hieronder vind je een overzicht van de begeleiding die ik bied tijdens jouw zwangerschap en ter voorbereiding op de bevalling.
Kies en klik ⇓ voor uitgebreide informatie en om je aan te melden. Ik ontmoet jou (je partner) en je kindje heel graag. Welkom!

Bewust zwanger

Je bent zwanger en dolgelukkig.
Écht stilstaan bij de veranderingen in je lijf, de bevalling die eraan komt, éven rust nemen, (samen) contact maken met je kindje – het komt er thuis te weinig van!

Naar ontspanning & vertrouwen

Soms heb je het naast de blijdschap over je zwangerschap ook (even) moeilijk.
Bij stress bijvoorbeeld, verdriet, onzekerheid of angst. Je bent niet alleen ♥

41 weken+ sessie

Wat duurt het wachten lang … Zou een natuurlijk begin van je bevalling er nog inzitten? Zit er misschien tóch nog iets in de weg waardoor allerdiepst ontspannen, je echt overgeven nog niet lukt?