Na de geboorte

Naar rust, vertrouwen en verbinding - samen met jouw kind

En dan ben je (weer) moeder … ♥

Je wilt niets liever dan dat het goed gaat met je kind en met jou, met jullie en dat jíj daarvoor kunt zorgen – je zou zó graag samen echt genieten ook.
Maar soms loopt het anders:

9

De roze wolk blijft uit ...

Tranen die hoog zitten, slapeloosheid, eindeloos piekeren, een constant schuldgevoel – onzeker, ongelukkig, eenzaam of uitgeput moe voel je je misschien. Of je voelt juist nauwelijks iets. Hoe verder?

9

Een bevalling vol impact - en dát voel je nog

Je verloor de verbinding met jezelf en/of je kindje, medisch gezien was er paniek, angst, onzekerheid of je hebt ervaren dat er niet écht naar je geluisterd werd – hoe verwerk je de bevalling die zó vol impact verliep?

9

Zorgen om je kindje

Je kindje is (veel) te vroeg geboren of (ernstig) ziek en moet hard ‘werken’. Naast de geweldige medische zorg kunnen jullie wel wat extra (emotionele) begeleiding gebruiken om hier doorheen te komen.

9

Van onrust naar 'landen' in jezelf en bij elkaar

(Weer) moeder worden voor jou en ‘landen’ hier op aarde voor je kindje in zijn/haar lijfje en bij jou. Dat gaat lang niet altijd ‘vanzelf’ – je kindje huilt veel, je ervaart onrust of je intuïtie vertelt je dat er iets nodig is.

Samen naar rust en vertrouwen

Ontspannen leg je je hoofd neer op het kussen. Je ademt in en diep en langzaam weer uit. Mmmm, éven rust. Rust in je hoofd, rust in je lijf. Misschien voel je wel een glimlach op je gezicht of rollen er tranen over je wangen. Van pure ontspanning.

Wat kán het zoeken zijn in de periode na de geboorte. In jezelf, voor je kindje of voor jullie samen. Er komt zoveel op je af – zorgen, angst, eenzaamheid, verdriet, wanhoop. Misschien voelt het alsof je wordt overspoeld.
Hoe vind je weer rust en vertrouwen? Hoe wordt het weer lichter?
Hoe kun je (weer) goed voor jezelf zorgen én voor je (zieke) kind?

Heel graag kijk ik samen met jou naar wat je kindje en jij nodig hebben – een luisterend oor, diepe ontspanning of verwerking misschien.
Ook kan ik in mijn praktijk – en in overleg op locatie of op afstand – je kindje (en jou) begeleiden naar meer rust en makkelijker ‘landen’ in zijn of haar lijfje.
Hier op de wereld, bij jou, bij elkaar!

Samen vinden we voor jullie precies het juiste naar rust, vertrouwen en verbinding. Ook als dat nu echt niet eenvoudig is. Je bent niet alleen ♥

 

“Je bent niet alleen!”

Uit eigen ervaring …

Wat had ik het zwaar, na de bevalling van mijn tweede. Ik was somber en voelde mij uitgeput moeder van een hongerige baby. Pas veel later realiseerde ik mij dat ik hoogstwaarschijnlijk te maken had gehad met een door mijzelf en mijn omgeving niet herkende post-natale depressie.

En ook na de bevalling van de derde kwam ik in een uitdagende situatie terecht: nog geen 3 weken oud werd zij met gillende sirenes thuis opgehaald. Ze was gestopt met ademen door uitputting van een virus.

Situaties en periodes die sporen hebben achter gelaten. Bij mij en bij mijn kinderen.
Het was pas veel later dat ik dit een plek heb kunnen geven – toen ik eindelijk de voor mij juiste hulp vond. Tot die tijd was ik gedeeltelijk niet écht aanwezig voor mijn kinderen – nog in beslag genomen door gevoelens en trauma.
Met heel mijn hart gun ik elk kind en elke ouder begeleiding zodra je voelt dat je dit wel eens zou kunnen gebruiken. Ik ontmoet je graag. Welkom!

Zelf en samen (terug) naar rust, vertrouwen en verbinding

Rust

Vertrouwen

Verbinding

Ervaringen van mijn klanten

Willemijn voelt met je kind en jou mee, tuned bij jullie in, voelt waar de energie niet stroomt en helpt je deze weer te laten stromen. Ze doet dit op heel subtiel niveau. Bij mij zorgde dit ervoor dat ik spanningen los kon laten waardoor de tranen kwamen en zachtheid ontstond. Zo fijn.
Vervolgens zet ze het waarnemen van de energie om in woorden waar je in de praktijk iets mee kunt. Het werkt!
Voor mijn zoontje, voor mij en voor ons samen. Dankjewel Willemijn.

Anna

Nadat onze tweeling veel te vroeg geboren was hebben we een heel onzekere tijd in het ziekenhuis doorgebracht.
Eenmaal thuis bleef ik onrustig: had ik mijn kindjes niet langer in mijn buik kunnen houden? Wat had ik verkeerd gedaan? Samen met Willemijn heb ik stapje voor stapje alles een plek gegeven. Dat was een enorme opluchting. Daarna kon het echte genieten van de jongens beginnen!

Anoniem

Zo gaat het in zijn werk

Je wilt niets liever dan dat het goed met jullie gaat – rust en vertrouwen ervaren samen met je kindje. En het líefst ook nog gezond genieten natuurlijk …
We gaan hier samen alles aan doen wat mogelijk is. Hoe? Door steeds te ontdekken wat jullie nú nodig hebben. Dat blijkt altijd de weg naar rust en vertrouwen, naar ruimte voor verbinding met jezelf en van daaruit met elkaar. Jullie zijn zó welkom. Wanneer je de volgende stappen volgt, spreken wij elkaar snel:
Ten eerste: doe wat bij jou past – eerst telefonisch kennismaken, een kennismakingssessie ervaren of je direct aanmelden voor het persoonlijke traject op maat.
Vervolgens: laat mij je interesse weten via het contactformulier óf door mij te bellen of een Whatsappje te sturen.
Tot slot: verheug je op onze afspraak – vanaf nu kijk ik met je mee waar jij dat wilt en gaat het écht anders worden. Ik kijk naar je uit!

Ervaringen van mijn klanten

Willemijn voelt met je kind en jou mee, tuned bij jullie in, voelt waar de energie niet stroomt en helpt je deze weer te laten stromen. Ze doet dit op heel subtiel niveau. Bij mij zorgde dit ervoor dat ik spanningen los kon laten waardoor de tranen kwamen en zachtheid ontstond. Zo fijn. Vervolgens zet ze het waarnemen van de energie om in woorden waar je in de praktijk iets mee kunt. Het werkt! Dankjewel Willemijn.

Anna

Nadat onze tweeling veel te vroeg geboren was hebben we een heel onzekere tijd in het ziekenhuis doorgebracht.
Eenmaal thuis bleef ik onrustig: had ik mijn kindjes niet langer in mijn buik kunnen houden? Wat had ik verkeerd gedaan? Samen met Willemijn heb ik stapje voor stapje alles een plek gegeven. Dat was een enorme opluchting. Daarna kon het echte genieten van de jongens beginnen!

Anoniem

Ik wil het allerbeste voor mijn kindje en voor ons samen

En daar laat ik mij héél graag bij begeleiden