41 weken+ sessie

Ontdek wat jij, je kindje en eventuele partner (samen) nog nodig hebben

Wat duurt het wachten lang!

De allereerste kleertjes liggen klaar en misschien heb je een prachtig bevalplan waar je op vertrouwt. Dolgraag laat je de natuur zijn werk doen en hoewel je nog geniet van nog éven je kindje állerdichtst bij je, kijk je er ook wel heel erg naar uit het eindelijk te zien, te ruiken, vast te houden. Wat duurt het wachten lang!
Je bent de uitgerekende datum al (ruim) een week voorbij, het begin van de bevalling laat op zich wachten en de verloskundige of gynaecoloog begint je voor te bereiden op inleiden in het ziekenhuis. Je vraagt je af:

9

Liever niet inleiden in het ziekenhuis

Inleiden zou ik het állerliefst voorkomen – ik vind het spannend, zou graag thuis bevallen en/of vermijd waar mogelijk erg graag
medische interventie. Welke kans kan ik het nog geven?

9

Tóch nog een natuurlijke start

De natuur volgen, dát zou ik het allerliefste doen – ook nu ik 41 weken+ zwanger ben. Ik ben benieuwd wat mijn lijf daar nog over te vertellen heeft, wat het mij nog wil laten zien. Hoe kom ik daar achter?

9

Gebroken vliezen

Mijn vliezen zijn gebroken maar de bevalling komt verder niet op gang. Is er iets dat ik op dít moment nog kan doen?

9

Vertrouwen houden

Hoewel de bevalling deze week nog elk moment vanzelf kan beginnen wordt de kans ook echt groter dat ik naar het ziekenhuis moet om ingeleid te worden. Hoe houd ik ook dán regie, rust en vertrouwen?

Ruimte voor een nieuw begin!

Moeder worden – hoogstwaarschijnlijk kijk je er totaal naar uit, een diepste wens gaat in vervulling. Maar de tijd verstrijkt en nu met 41 weken+ maakt je kindje nóg geen aanstalten om te komen … wat nu?
Tijdens de 41 weken+ sessies waarin ik al vele hoogstzwangere vrouwen heb mogen begeleiden blijkt dat hóe klaar je er ook voor bent, er soms toch (onbewust) nog nét iets nodig is of in de weg zit. Je wordt voor de eerste keer moeder – je kijkt er enorm naar uit maar wat is het ook spannend! Misschien wel ga je bevallen van de derde en maak je je nog zorgen over hoe dat zal zijn, voor jezelf en je andere kinderen. Je hebt angst voor de bevalling (al dan niet vanuit een eerdere ervaring) of in je blijkt een diepe onzekerheid te zitten over jezelf als moeder.
De bevalling blijft uit … een práchtige kans om je bewust te worden van wat diep in jou speelt en wat jij en je kindje daarin nog nodig hebben.
Door je uit te nodigen díep te ontspannen krijg je zicht op wat daar nog voor zit. Samen kijken we daar liefdevol naar. Zo creëren we ruimte voor diepe rust, vertrouwen en overgave. Voor een nieuw begin! Of dat nu met een start op natuurlijke wijze is of vól vertrouwen, overgave en verbinding via een inleiding.

“Vanaf het moment dat je moeder wordt is elke uitdaging die je hierin tegenkomt – óók een bevalling die op zich laat wachten – een prachtige kans om jezelf nóg beter te leren kennen en zo je liefde alle ruimte te geven”

‘Nu kon ik mij er pas écht aan over geven’

‘Ik dacht écht dat ik er helemaal klaar voor was om moeder te worden, maar nú voelde het of ik mij er pas écht aan over kon geven. Wat bijzonder!’.

Vanuit persoonlijke ervaring ken ik het wachten op de bevalling na de uitgerekende datum niet. Oudste diende zich al 3 weken voor deze datum aan, middelste liet de vliezen breken de dag voor de geplande keizersnede en jongste liet zich op de geplande dag – ook via een keizersnede – halen.
3, 2 en 1 week ‘te vroeg’ mocht ik ze al in mijn armen houden.

Maar in mijn praktijk ontmoet ik zeer regelmatig vrouwen die wél lang moeten wachten. Zij willen meestal dolgraag het inleiden voorkomen. 

Hier biedt de 41 weken+ sessie een uitkomst!
Liefdevol begeleid ik jou, je kindje en eventuele partner (samen) naar nog meer ontspanning en overgave. Dé basis voor jouw bevalling – júllie bevalling ♥

Ontdek wat jij en je kindje nog nodig hebben en beval vanuit vertrouwen en overgave

Rust

De onzekerheid van het wachten, het niet weten wat je te wachten staat – het kan voor flinke onrust in je lijf en hoofd zorgen. Daar gaan we iets aan doen!

Vertrouwen

De kans dat de bevalling anders gaat lopen dan je had bedacht voel je groter worden. Hervind vertrouwen in een zachte en krachtige bevalling in verbinding.

 

Overgave

Hoe klaar je ook denkt te zijn om (weer) moeder te worden, soms zit er nog nét iets in de weg of is er nog iets nodig om je écht over te kunnen geven.

Ervaringen van mijn klanten

Moeder worden bleek ik nog enger te vinden dan ik dacht. Dit toelaten en echt voelen bracht diepe rust. De dag na de sessie met Willemijn bij 41+5 begonnen de weeen en is onze zoon thuis geboren.

Marinka

Ik kwam bij Willemijn omdat bij een collega meteen na de 41 weken+ sessie de bevalling was begonnen. Na een heel mooie sessie ben ík uiteindelijk wel ingeleid maar was mijn man zo’n extra grote steun en ik zo ontspannen en vol vertrouwen dat het heel goed is gegaan: dank je wel!

Vera

Dit is hoe het werkt:

Een inleiding in zicht, ziekenhuis bevalling, gebroken vliezen maar de bevalling zet niet door. Hoe vind je weer rust, vertrouwen en verbinding in hóe het ook gaat verlopen? En: kun je misschien tóch nog iets proberen om de bevalling op nauurlijke wijze te laten starten? We gaan er samen naar kijken. Hoe?
Omdat de afspraak natuurlijk op korte termijn plaats moet vinden is het het handigst om mij een Whatsapp bericht te sturen of te bellen op 06 219 077 49 waarbij je aangeeft dat het om een 41 weken+ sessie gaat. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Welkom!

Ook Marije ging jullie voor:

In aanloop naar de geboorte van ons derde kind zag ik opeens enorm op tegen de bevalling: Wat moet er gebeuren met onze twee dochters, als de bevalling begint? Kan ik een derde kind wel aan? Ik was moe, gespannen, en sliep erg slecht. Uitrusten overdag lukte al helemaal niet.
Willemijn zag al enige tijd dat ik het zwaar had, en raadde mij de 41 weken+ sessie aan. Ik geloofde toen eerlijk gezegd niet dat zij iets kon doen,
maar op de uitgerekende datum was ik er zo klaar mee dat ik dacht: “Ach, waarom niet?”
De sessie van Willemijn was een hele fijne en bijzondere ervaring. Na haar behandeling voelde ik me enorm ontspannen en deed ik sinds tijden weer een middagdutje. ‘s Avonds vertelde ik het aan mijn vriend en het voelde alsof de blokkade weg was. Onze zoon mocht komen. Nog diezelfde avond kwam de bevalling op gang, en een paar uur later werd hij geboren.
Willemijn haar behandeling voelde echt als het zetje in de rug dat ik nodig had om ontspannen te bevallen!
Ik ben daarna nog een paar keer bij Willemijn terug gekomen voor een healing (Ontspan – en inzichtsessie) en kan het iedereen aanbevelen.

Marije

Ik beval graag in verbinding met mezelf, mijn kindje en (beval)partner - ook nu het anders zou kunnen lopen

Ik ontdek graag wat we daar nog voor nodig hebben