Zwanger vol (zelf)vertrouwen, ontspanning en verbinding

Het is er ook voor jou!
Plan nu gratis de ontdeksessie ‘Zwanger vol vertrouwen’ via Zoom en:

Leer meer over de wijsheid van je lijf en je kindje

Krijg inzicht in welke stappen jij kunt zetten naar ontspanning, zachtheid, kracht en lichtheid

Ontdek hoe je van onrust, angst, verdriet of onzekerheid beweegt naar vol vertrouwen en in verbinding zwanger zijn en moeder worden, naar genieten!

Wil jij niets liever dan dit, voor jezelf en voor je kindje? Voor jullie samen?
Meld je dan nu gratis aan voor een 1-op-1 ontdeksessie van 30 minuten
via Zoom en ontdek dat het écht anders kan zijn!

Let op: voor deze sessie zijn er wekelijks maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, vraag jouw sessie dus snel aan om een plek te garanderen.

Plaats hier jouw boekingsformulier

Van eigen ervaring naar liefdevolle begeleiding

Onzekerheid, onrust, lichamelijk ongemak, angst, perfectionisme, verdriet:
het hield mij tijdens mijn zwangerschappen ver weg van ontspanning, vertrouwen en echte verbinding. Precies dát wat voor (nog ongeboren) kinderen het meest gezond en nodig is. Ik had alleen geen idee dat ik daar echt niet was, laat staan hoe daar te komen …
Pas jaren later vond ik werkelijk rust, (zelf)vertrouwen en een gezonde verbinding met mijzelf. Ik kreeg antwoord op mijn fijngevoeligheid, vond mijn lichaamswijsheid terug, mijn ‘wie ik echt ben’, mijn kracht en intuïtie en ik leerde aanwezig te zijn ook wanneer het moeilijk is. Deze verbinding met mijzelf bleek niet alleen goed voor mij maar ook precies wat mijn kinderen nodig hadden.
Ook ontstond er in mij veel meer zicht op, ruimte voor en vertrouwen in de eigenheid, wijsheid en kracht van mijn kinderen. De basis voor een werkelijk gezonde verbinding met hen. Diep dankbaar ben ik dat dat nu zo is.
Én ik wens dat elk kind en elke ouder al vanaf het meest prille begin. Ook jullie!